In mijn eigen ontwikkeling en van de mensen die ik afgelopen jaren heb mogen begeleiden, heb ik ervaren dat iedere ervaring het waard is om van te leren en te transformeren. Nu ik zelf ruim de zestig gepasseerd ben ervaar ik meer dan ooit wat het betekent om in het onbekende te stappen. Veel rollen vallen weg. Ook al hebben ze bijgedragen tot wie ik nu ben en hoe ik mijzelf ervaar, ze nodigen uit tot loslaten. Ik voel me jonger en beter in het leven staan dan ooit en tegelijk worden fysieke krachten minder. Dat is een interessant spanningsveld om me toe te verhouden.

Het besef dat het grootste deel van mijn leven voorbij is, dat de toekomst korter zal zijn dan het verleden, geeft een “sense of urgency”.

Levensvragen

Wat doet er werkelijk toe in mijn leven? Hoe kan ik in contact zijn met mijn diepste kwaliteiten en de vreugde daarvan ervaren? Wat wil en kan ik (nog) bijdragen? Hoe kan ik in vrede leven met de veranderlijkheid en de eindigheid van het leven? Hoe raak ik meer vertrouwd met loslaten en de nieuwe ruimte, mogelijkheden en beperkingen, die zich daarin kunnen aandienen?

Beschikbaar

Ik ben beschikbaar voor mensen die bovenstaande vragen herkennen en die persoonlijke begeleiding willen bij hun ontwikkelingsweg, bij hun meditatieproces en de levensvragen en existentiële thema’s die daaruit voortvloeien. Thema’s die meer vragen dan stiltemeditatie alleen en waarbij het waardevol is deze samen, door in relatie te zijn, te onderzoeken.

Meer informatie of een afspraak

Je kunt me mailen of bellen als je een afspraak of meer informatie wilt.